Curvy, spacy community centre, Onishi, Japan

The architecture of the spacey Onishi community centre seems to mimic the winding river of the valley that cradles the small town. It was a delight to find this large and modern complex in the centre of the small and friendly town about two hours north of Tokyo.

Can you imagine hosting an event or exhibition here, or filming some scenes, or performing music or theater?Many large and small rooms are now seeking programming proposals.
Get in touch through the Shiro Oni Studio.

Floor to ceiling glass walls.

Floor to ceiling glass walls.

Lots of paved outdoor space outside of some areas.

Lots of paved outdoor space outside of some areas.

Interior textile and panel walls create rooms within the glass enclosures.

Interior textile and panel walls create rooms within the glass enclosures.

Curtains provide privacy and light control to office areas.

Curtains provide privacy and light control to office areas.

Curvy lines.

Curvy lines.

Curtains and porch area.

Curtains and porch area.

Lobby areas outside of interior box rooms.

Lobby areas outside of interior box rooms.

Lots of glass and curvy shadows.

Lots of glass and curvy shadows.

Basketball court, half below ground, all well lit.

Basketball court, half below ground, all well lit.

Curvy exterior hallways between buildings.

Curvy exterior hallways between buildings.

Share us with the world:
Share this post
  , , , , ,


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *